"og Buddha pegede på den lille løvehund med den hvide pande blis og hvide hale spids og med et forvandlede den sig til en modig drage som han kunne ride på ind i paradiset."

Velkommen til vores hjemmeside

Vi er en familie som elsker vores pelsboller❤️ 

Vores hverdag er indrettet efter dem, og hvad andet kan man gøre🤗

Vi er medlem og er uddannet hos DKK så vores hunde kan få den bedste start på livet og frem over.

Alle vores hunde enten bliver eller har været udstillet og dette er vores hovedfokus. Ind i mellem kommer der en glædelig begivenhed nemlig små dejlige pelsbørn bliver født. Så går alt i stå i huset og al opmærksomhed er på  mor og de små. Så er der 8 ugers barsel fordel på familien så både mor og babyer får den bedste start.

Vores hunde er i lang pels... Og nej det er ikke synd men en tur til stranden og i skoven giver lidt ekstra, arbejde til mor og far🤗... Men pyt med, det for de skal være hunde først og fremmest. 

Der er mange ting man ikke kan når man har hunde i hytten og de er hele vores liv... MEN de giver så meget glæde og fede oplevelser hver dag så ja det er det hele værd. 

 

Hvor en shih tzu er kommer flere til... Og der er altid plads til en shih tzu mere ❤️

Vi følger de hvalpe der er kommet til verden i vores hjem hele livet igennem. Så skulle du være så heldig at komme gennem "optagelses prøven" til at få et pelsbarn fra os🤗🤗så er du i familie med os de næste mange mange år.

 

Det føler vi er mest trygt, både for os men også for jer. Så råd og vejledning følger med jer så jeres pelsbarn kan få de bedste betingelser for det bedste hundeliv. ❤️